Nieuws

25 November 2005

Na 5 kub gasbetonblokken en tientallen kiloos roodband is nu ook de uitbouw er helemaal klaar voor. Vandaag is de tegelvloer de erin gegaan. Nog even voegen en dan kan eindelijk het hobbykametje worden ingericht. Aangezien hier een aantal grote dingen in moeten die nu in de huiskamer (flink in de weg) staan is dit een hele vooruitgang!

24 September 2005

De laatste stap in het bewoonbaar maken van de beneden etage is vandaag gebeurt: het laminaat leggen. Na een dagje ploeteren met Joost, Roelof en Marieke ligt het er dan in. Nu kan eindelijk de bank naar beneden en kunnen we de huiskamer ook gaan gebruiken.

8 Augustus 2005

De verloskundige, kraamzorg en de eerste lading kraambezoek is het huis uitgewerkt. Onze lieve dochter slaapt van 24:00 tot 6:00, dus we hebben weer nachtrust. Tijd om weer te gaan klussen!. Er is genoeg te doen om te benedenetage bewoonbaar te maken zoals te zien in het nieuwe fotoalbum: elektriciteit aanleggen, regelwerk verlengen, stuccen, nieuw plafond, verfen, nieuwe vloer etc. etc.

25 Juli 2005

Ons dochtertje Naomi is geboren!! Om 11:45 's morgens konden we eindelijk onze nieuwe herrieschoppertje aanschouwen. Kijk in het fotoalbum voor een paar foto's!

16 Juli 2005

Ons bed is verhuisd, dus vandaag het eerste nachtje in ons nieuwe huis. We kunnen douchen, de babykamer is af en er is licht op de bovenetage. De keuken is aangesloten, dus we gaan het proberen!

9 Juli 2005

Het huis begint bewoonbaar te worden, de badkamer is betegeld, de CV ketel is weer operationeel (dus we hebben eindelijk warm water) en er is stroom in vrijwel elke kamer.

7 Juni 2005

De aanbouw nadert voltooiing. Vandaag en gisteren hebben de mensen van KBZ uit Vlaardingen kozijnen geplaatst. Ook het glas zit er nu in, dus we zijn bijna dicht!

30 Mei 2005

De dakbedekkers zijn vandaag geweest en de dakbedding zit erop! We kunnen met een gerust hart een buitje krijgen.

9 Mei 2005

De eerste dag van de aannemer, Duindam uit Maasdijk. Eindelijk gaan we ook iets opbouwen i.p.v. alleen maar slopen. Kijk in het fotoalbum (Foto's van de opbouw) voor wat plaatjes.

25 April 2005

De overdracht is zover, na een lange zit van ruim 2 uur bij de notatis zijn we eigenaar van het huis. Laat het slopen maar beginnen!!!!

18 April 2005

De aanvraag is goedgekeurd! Vandaag hebben we de aanvraag gestempeld weer terugontvangen. Normaliter duurt de procedure 12 weken, in ons geval heeft de gemeente dit in 3 weken gedaan. Gemeente Pijnacker bedankt!

28 Maart 2005

De aanvraag bouwvergunning voor de aanbouw is klaar. Na veel ploeteren met het meetlint, AutoCAD, NEN-normen en Bouwbesluit 2003 ligt er een 54 pagina tellende aanvraag. Ik ben tevreden, nu de welstandscommisie nog.

23 December 2004

Het koopcontract is getekend. We zijn officieel de toekomstig eigenaar van het huis. Het regelwerk kan beginnen!

< Return to robotics.nl  ::  Go to Viddel